Rendszergazda Segít, Együtt megoldjuk

RENDSZERGAZDA FELAJÁNLÁS EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓK RÉSZÉREAz új típusú koronavírussal folytatott küzdelem mindannyiunknak fontos, közös ügy, közös érdek. Mindenki ki tudja belőle venni a részét. Ki az #otthonmaradással, ki az ellátó szervezeteknél végzett munkájával, vagy újságírással, tájékoztatással, hírműsor készítéssel, élelmezéssel, bolti kiszolgálással. Más pedig a saját munkájának önkéntes felajánlásával. Ez utóbbi csoporthoz szeretnék én is csatlakozni.

Ezúton szeretném informatikai szakmai munkámat felajánlani a frontvonalban értünk harcoló egészségügyi dolgozóknak, legyen az asszisztens, nővér, ápoló, orvos, vagy kutatást végző mikrobiológus.

Szeretném felajánlani szabad óráimat informatikai távoli munkavégzésre az egészségügyben dolgozók részére. Microsoft környezetben klienseken, szervereken és a hozzájuk tartozó hálózatos környezetben szakmai kvalitásom határáig bezárólag tudok segíteni TeamViewer-es távoli eléréssel.

Ha a problémás számítógép, laptop el tud indulni és internet hozzáféréssel rendelkezik, akkor már rá tudok csatlakozni a gépre és tudok segíteni.

Amennyiben Ön az egészségügyben dolgozik és informatikai segítségre van szüksége, forduljon hozzám bizalommal, ingyenes szolgáltatásommal megpróbálok segíteni!

egyuttmegoldjuk@dosagergely.hu