Rendszergazda, informatikus vállalatok, cégek számára

Rendszergazda, informatikus szolgáltatásaimmal az alábbi problémák esetén az Ön telephelyére viszem a megoldást:

Informatikai tanácsadás

Legyen szó akár szerver infrastruktúra tervezésről, méretezésről, vagy akár ITIL szerinti procedúrák bevezetéséről, alkalmazásáról, tanácsadási szolgáltatásom keretén belül az Ön cégének igényeit és lehetőségeit felmérve együtt, közösen tudjuk meghatározni a célokat és az azokhoz vezető lépéseket.

Szoftveres és Hardveres Hibakeresés és Javítás

Lassú a céges hálózat? Adatvesztés lépett fel? Nem elégedett a rendszereivel? Microsoft Windows Server környezetben​ és vállalati szintű vezetékes és vezeték nélküli hálózatok, tűzfal-megoldások vizsgálatában, hibakeresésében, javításában is állok rendelkezésére.

Számítógép, szerver és hálózat állapotfelmérés

A teljes infrastruktúrára kiterjedő független és kötelezettségmentes állapotfelmérési szolgáltatásommal Ön naprakész információkhoz juthat a rendszereit illetően. Az esetlegesen feltárt hiányosságok javítására javaslattétellel élek.

Informatika Jogosultság és Szoftver Audit

Szeretné adatait biztonságban tartani, s csak arra illetékesek számára hozzáférhetővé tenni? Nem tudja, hogy vállalati környezetében milyen szoftverek futnak az egyes kliens és szervergépeken? Van megoldás arra, hogy tiszta képet kaphasson.

Számítógép Hálózati Eszközmonitorozás

Szeretne a többi kollégája előtt értesítést kapni arról, hogy valamilyen eszköz vagy szolgáltatás nem működik a céges infrastruktúrában? A megoldás könnyebb mint hinné! Keressen meg!

BIA, DRP, CSI

BIA, DRP, CSI? A vállalati stratégia és szabályzórendszer különféle hárombetűs dolgokat ír elő, de Ön nem tudja, merről is közelítse meg ezeket a rövidítéseket? Nem is az Ön dolga, keressen meg!

ÁRAK ÉS SZOLGÁLTATÁSI TERÜLETEK

Cégek részére

A lenti összegek csupán tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlatnak, konkrét árajánlatért kérem, hogy keressen meg.

RENDSZERGAZDA HELYSZÍNI MUNKAVÉGZÉS

Az Ön telephelyén végzett munka óradíja.

18.000 Ft + ÁFA

RENDSZERGAZDA TÁVOLI MUNKAVÉGZÉS

Elszállított eszközön vagy távoli eléréssel történő munkavégzés óradíja.

15.000 Ft + ÁFA

RENDSZERGAZDA KISZÁLLÁSI DÍJ BUDAÖRS, ÉRD, TÁRNOK, DIÓSD, SZÁZHALOMBATTA

4.500 Ft + ÁFA

RENDSZERGAZDA KISZÁLLÁSI DÍJ - ORSZÁGOS LEFEDETTSÉGGEL

Vidéki kiszállás díja.

3.500 Ft ÁFA + 150 Ft + ÁFA / km