Ügyfeleim rólam mondták rendszergazda, informatikus munkavégzésem kapcsán

Vélemények rólam, rendszergazda, informatikus, számítógép szerelő tevékenységeimről.

  5 star review  Jól felkészült , precíz szimpatikus szakember.A problémamegoldó képessége kiváló.Bátram merem ajánlani mindenkinek.

  thumb József Egyed
  1/21/2020

  5 star review  Cégünk átalánydíjas szerződést kötött kb. 1 éve. Az informatikai problémáink azóta megoldódtak. Bármikor, rugalmasan rendelékezésünkre áll hardver és szoftver kérdésekben. Kezdetben helyszínen kellett rendszerünket rendbe rakni, ezt követően elegendő volt a távoli segítség. Nemcsak PC termékek vonatkozásában tudja segíteni munkánkat, hanem a mobiltelefonok kezelésére is kaptunk már hasznos tanácsokat. Megoldatlan kérdésünk, kérésünk az 1 év alatt nem volt, nem bántuk meg, hogy kötöttünk ilyen szerződést.

  thumb Tamás Stverteczky
  12/17/2019

  5 star review  Dósa Gergely személyében egy végtelenül korrekt embert ismertem meg, aki nagy körültekintéssel, precízen, és gyorsan dolgozik. Köszönöm Neki! Bátran ajánlom rendes embereknek.

  thumb Róbert Brinning
  2/28/2020

  5 star review  Pontos, precíz, és maximálisan hozzáértő szakember! Csak ajánlani tudom!

  thumb Andrea Kiss-Szabó
  5/04/2020

  5 star review  Csak ajánlani tudom!Nagyon gyors, korrekt szakmailag kiváló!

  thumb Grabecz Balázs
  6/05/2020

  5 star review  Korrekt, precíz, naprakész tudással rendelkező szakember. Bátran ajánlom!

  thumb Róbert Rácz
  3/27/2020

  5 star review  Köszönet a megbízható,pontos és maximálisan szakszerű munkáért,mind szakmailag,mind emberileg példamutató.

  thumb Zsuzsa Katona
  2/26/2020

  5 star review  Szakmailag, emberileg csúcs !! A mai világban nemhogy nagyítóval, de mikroszkóppal is nehezen találni hasonlót ! Köszönöm a Sorsnak hogy rátaláltunk !!

  thumb Ferenc Katona
  2/26/2020

  5 star review  Gergő már többször segített nekünk az informatikai problémáink megoldásában! Rendkívül alapos, felkészült és nagyon kedves! Szívből ajánlom mindenkinek!

  thumb Mátrai Ági
  5/06/2020

  5 star review  Csak profikkal érdemes dolgoztatni - és ő az! Ajánlom mindenkinek, aki elakadt az otthoni halozat konfiguralasaban vagy a szamitastechnika egyeb teruleten.

  thumb Attila Vocsa
  5/29/2020

Megbízható, profi, precíz, udvarias. Kedvenc informatikusom.

“Minden óhajnak eleget tesz, ráadásul rendkívül türelmesen Köszönjük az eddigi megbízható és precíz munkádat,Gergő!”

“Gergő egy korrekt, pontos, promt megoldásairól ismert szakember, aki nem csak elhárítja, hanem megelőzi az IT téren felmerülhető problémákat. Neki egyaránt fontos a legkisebb hiba vagy probléma megoldása is a háttérben, hogy mások ne érezzék ennek hátrányait. Remek csapatjátékos, kimondottan szerettem vele dolgozni.”

“Gergő gyorsan reagált a kérésekre és mind egytől- egyig teljesítette rövid határidőn belül. Célorientáltan áll a munkájához és ennek köszönhetően sikeres is benne. Nagyon jó szakembernek tartom.” ​

“Gergő is the most helpful IT manager I have ever met. He is always friendly and polite even if the situation is critical. He is a systematic and solution oriented person with deep technical knowledge. I enjoy working with him as he is really cooperative and tries to find the best alternatives that support my daily activities and make my work more successful.”

“Gergely did not fail me a single time. He is a dedicated, ambitious and result driven professional. Careful co-worker. If you ever need someone to deliver under pressure, no slip-ups, just results, Gergely is your man! Is ready to deal with difficult situations and solve the problems on time.”